Achizitie. Letitia Badea si-a cumparat o masina care valoreaza peste 70.000 Euro Letitia Badea, fosta iubita a lui Ilie Dumitrescu, si-a cumparat un Range Rover in valoare de aproximativ 70.000 de euro. La cateva luni dupa ce relatia pe care o avea,
Achizitie. Letitia Badea si-a cumparat o masina care valoreaza peste 70.000 Euro Letitia Badea, fosta iubita a lui Ilie Dumitrescu, si-a cumparat un Range Rover in valoare de aproximativ 70.000 de euro. La cateva luni dupa ce relatia pe care o avea, de 14 ani, cu fostul fotbalist s-a destramat, Letitia a inceput sa dea primele semne ca-si vindeca suferinta. In acest sens, femeia in varsta de 35 de ani si-a cumparat un superb Range Rover, care starneste gelozii in toate intersectiile bucurestene. Referitor la legatura care parea de nezdruncinat, cu internationalul Ilie Dumitrescu, Letitia Badea a anuntat ca nu se simte ca o femeie singura, trecuta de 30 de ani, in conditiile in care are impreuna cu fostul mare sportiv doi copii, Toto si Mayra, plus o multime de prieteni care o sprijina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.