La doua luni de la casatorie, cantareata si sotul ei au ales in sfarsit locul in care isi vor petrece luna de miere. Cristina Spatar si Alin Ionescu si-au propus sa plece chiar de Ziua Indragostitilor in insulele Maldive. Din pacate, nu se vor putea
La doua luni de la casatorie, cantareata si sotul ei au ales in sfarsit locul in care isi vor petrece luna de miere. Cristina Spatar si Alin Ionescu si-au propus sa plece chiar de Ziua Indragostitilor in insulele Maldive. Din pacate, nu se vor putea bucura de prea multe zile de vacanta, intrucat vedeta trebuie sa se intoarca in tara pentru a filma videoclipul la primul extras pe single de pe noul ei album a carui lansare a amanat-o din cauza unor probleme cu compozitorii. Nemultumita de colaborarea cu Mike Diamond, Cristina a renuntat la piesele pe care acesta le facuse special pentru ea si a reluat colaborarea cu Tataee de la BUG Mafia. Astfel, dupa ce va petrece zece zile in Maldive, cantareata vrea sa lanseze clipul, dupa care sa incheie inregistrarile la albumul de muzica populara. Pentru filmari, Cristina si-a cumparat vestimentatia din Italia. Ea isi doreste foarte mult sa il aiba partener in videoclip pe actorul Marius Bodochi, pe care il admira. Solista vrea sa ii propuna acestuia un rol in clipul ei, insa, deocamdata, nu a reusit sa ia legatura cu el.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.