Infidel. Fotbalistul lui Chelsea si-a inselat nevasta dupa o noapte grea de betie Petrecerile udate cu alcool din plin nu sunt o noutate pentru jucatorii englezi. Altii chiar continua cu partide incinse de sex, in ciuda faptului ca mai sunt si insur
Infidel. Fotbalistul lui Chelsea si-a inselat nevasta dupa o noapte grea de betie Petrecerile udate cu alcool din plin nu sunt o noutate pentru jucatorii englezi. Altii chiar continua cu partide incinse de sex, in ciuda faptului ca mai sunt si insurati. Ultimul intrat pe lista de infideli e Ashley Cole, care a fost dat in vileag de Aimee Walton (medalion). Cu aceasta, coafeza de meserie, fundasul lui Chelsea a impartit patul dupa o sesiune crunta de cocteiluri cu vodca alaturi de amicii sai. Uitand complet de sotie, cantareata Cheryl, fotbalistul le-a facut pe toate in acea noapte. A turnat in el ca intr-un butoi spart, a plesnit mai multe fete peste fund, a vomitat in masina coafezei, ba, mai mult, si pe durata actului sexual. "A fost foarte salbatic in pat, chiar badaran. Stia foarte bine ce face si s-a descurcat de minune, in ciuda faptului ca o are mica. Dar, am facut o greseala, si acum regret", a marturisit Aimee pentru tabloidul "The Sun".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.