Conducerea producatorului de echipamente pentru industria gazelor naturale si a petrolului Armax Gaz din Medias propune actionarilor rascumpararea unui pachet de titluri reprezentind 10% din capitalul social pentru a fi oferite angajatilor. Propunere
Conducerea producatorului de echipamente pentru industria gazelor naturale si a petrolului Armax Gaz din Medias propune actionarilor rascumpararea unui pachet de titluri reprezentind 10% din capitalul social pentru a fi oferite angajatilor. Propunerea va fi analizata de investitorii Armax Gaz in adunarea programata pentru 3 martie, conform unui comunicat al firmei remis vineri pietei Rasdaq. Cele 60,43 milioane de actiuni ar putea fi rascumparate de pe piata de capital la un pret cuprins intre 0,1 lei si 1,5 lei pe unitate. Actiunile Armax Gaz au incheiat sedinta de joi la un pret de 0,245 lei, cu 6,52% peste cotatia de miercuri, cu aceste titluri realizindu-se tranzactii de 593.000 de lei.

Armax Gax a incheiat primele noua luni ale anului trecut cu venituri de 35,39 milioane lei, cu 17,2% mai mari, si cu un profit brut de 5,01 milioane lei. Conform celor mai recente raportari, firma este controlata in proportie de 37,64% de directorul general Mircea Simion Vescan, care este si consilier pe probleme de gaze al ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.