Moda. Ca sa fie in ton cu ultimele tendinte, voalul care accesorizeaza rochia trebuie sa aiba musai o lungime de peste doi metri Mireasa anului 2008 este o femeie indrazneata si lipsita de prejudecati. Cel putin asa reiese din colectiile creatorilor
Moda. Ca sa fie in ton cu ultimele tendinte, voalul care accesorizeaza rochia trebuie sa aiba musai o lungime de peste doi metri Mireasa anului 2008 este o femeie indrazneata si lipsita de prejudecati. Cel putin asa reiese din colectiile creatorilor de moda de la targul de nunti. Acestia au adus, la cea de-a III-a editie a Expo Ideal Mariaj de la Romexpo, pe langa deja obisnuitele rochii albe, bej, crem si auriu, unele in culori foarte curajoase, cum ar fi rosu aprins sau verde-mar. Se poarta materialele pretentioase, ca matasea naturala, organza, si taftaua, important este ca linia rochiei sa fie simpla. De un real succes sunt cele tip sirena, accesorizate cu dantela si pietre Swarovski, iar voalul trebuie sa fie lung, de peste doi metri si neaparat in acelasi ton cu vestimentatia", ne-a declarat Doina Nistor, reprezentanta unui magazin de rochii si accesorii de mireasa. Femeile curajoase au la indemana rochii in culori iesite din comun sau chiar alb cu negru. Preturile sunt pentru toate buzunarele si pleaca de la 800 de lei, dar pot ajunge si la 2.500 de euro. Organizatorii unor astfel de evenimente considera ca o mireasa trebuie sa fie in pas cu moda si in alegerea decoratiunilor si a aranjamentelor florale. La moda au revenit calele, care impreuna cu lacramioarele si lalelele sau cu anturium pot fi o combinatie reusita, iar liliacul da o nota de eleganta. Cu alte cuvinte, albul si lila sunt culorile in trend in ceea ce priveste aranjamentele florale. Pentru masa mirilor, dar si ale invitatilor, anul acesta in voga este catifeaua imprimata. Tinutele si accesoriile sunt pe toate gusturile, iar mirii pot profita de ofertele celor peste o suta de firme expozante pana maine inclusiv, cand se incheie targul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.