Zina isi pregateste cu mare atentie revenirea pe sticla. Iar negocierile sint in toi. In nici un caz, Andreea nu va reveni la TV in postura de co-prezentatoare a sotului sau, Stefan Banica jr., la PRO TV.

Cum era de asteptat, imediat ce a pus punct "Surprizelor" si a incheiat contractul de exclusivitate cu Valeriu Lazarov, Zina s-a trezit asaltata de propuneri venite din partea firmelor producatoare de formate de televiziune. De citeva saptamini, Andreea negociaza cu toata lumea care o doreste.

Se zvoneste ca cei de la Paprika Entertainment i-au propus un format international de mare succes. Emisiunea ar urma sa fie difuzata la TVR simbata, in prime time, dar din luna septembrie. De asemenea, ca nici Valeriu Lazarov nu doreste sa renunte la cea mai de succes colaboratoare a sa si i-a propus, la rindu-i, un superformat. Cel mai des se vorbeste ca PRO TV o doreste cu orice pret si i-ar fi propus sa prezinte noul sezon "Dansez pentru tine" alaturi de al ei sot, Stefan Banica jr.

Andreea dezminte: "Nu exista pentru mine optiunea źDansez pentru tine╗, nu am luat niciodata in calcul aceasta varianta. Postura de co-prezentator nu ar fi o evolutie pentru mine. Mai mult nu e momentul sa spun, pentru ca orice negociere e un demers confidential si eu respect acest principiu. Cind voi incheia negocierile, asa cum e normal si am facut mereu, voi spune cu voce tare ce planuri concrete am. Cert este ca voi face pasi inainte ca producator, nu doar ca moderator".