Liderii Partidului Democrat-Liberal au stabilit ieri ca alegerile la Organizatia de Tineret (OT) vor avea loc in perioada 23-24 februarie. Posturile vor fi repartizate dupa un algoritm fix, posturile urmånd a fi impartite intre membrii fostulu
Liderii Partidului Democrat-Liberal au stabilit ieri ca alegerile la Organizatia de Tineret (OT) vor avea loc in perioada 23-24 februarie. Posturile vor fi repartizate dupa un algoritm fix, posturile urmånd a fi impartite intre membrii fostului PD si cei ai fostului PLD. Pentru functiile de presedinte si secretar general vor candida numai membri ai PD, in timp ce „adeptii“ lui Theodor Stolojan vor detine o functie de prim-vicepresedinte si cea de secretar executiv. In plus, candidaturile vor fi depuse si sustinute in sistem de echipa: presedinte - secretar general.

Pentru postul de presedinte al organizatiei ar putea concura Stefan Pirpiriu si Monica Iacob-Ridzi. Pirpiriu este consilier municipal si presedinte al Comisiei de transporturi din Consiliul General a Municipiului Bucuresti. Monica Iacob-Ridzi este europarlamentar, membra a Comisiei de buget si fost deputat PD de Hunedoara. Ambii sunt in varsta de 30 de ani. Iacob-Ridzi ar putea candida in tandem cu Elena Basescu, fiica presedintelui, care tinteste functia de secretar general. Fosta deputata nu a dorit sa confirme sau sa infirme aceasta varianta. „Voi lua o decizie s aptamana viitoare in privinta formului in care voi fi implicata in organizarea alegerilor la OT“, a declarat Monica Iacob-Ridzi pentru „Gardianul“. Elena Basescu a confirmat ca este interesata de functia de secretar general, insa asteapta sa vada in ce formula ar putea candida. Varianta unei candidaturi a Monicai Iacob-Ridzi a fost lansata de o sursa din PD-L a Mediafax, care a sugerat ca liderii partidului ii cer acesteia sa preia aceasta functie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.