"Putem spune ca peste patru milioane de salariati au decis sa se inscrie la unul din cele 18 fonduri autorizate pe Pilonul II. Urmeaza sa anuntam, saptamana viitoare, numarul adeziunilor valide si, pana la 25 februarie, sa incheiem si redistribuirea
"Putem spune ca peste patru milioane de salariati au decis sa se inscrie la unul din cele 18 fonduri autorizate pe Pilonul II. Urmeaza sa anuntam, saptamana viitoare, numarul adeziunilor valide si, pana la 25 februarie, sa incheiem si redistribuirea celor care nu s-au inscris in perioada 17 septembrie 2007-17 ianuarie 2008", a declarat, ieri, pentru Mediafax, presedintele Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), Mariana Campeanu. Estimarile autoritatilor si reprezentantilor administratorilor indicau ianinte de inceperea campaniei un numar de 3,4-3,5 milioane de adeziuni. Conform datelor publicate de CNPAS, numarul celor care au aderat, pana la 1 ianuarie, se ridica la 3.179.115. Dupa numarul de adeziuni validate la acea data, primele trei fonduri erau cele administrate de ING Fond de Pensii - 33,5%, Allianz-Tiriac Fond de Pensii - 25,1% si Generali Fond de Pensii - 301.906 9,5%. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.