Dupa mai bine de doua luni de cand a fost internat in spital, in urma unui traumatism cranio-cerebral si a unei fracturi de coloana, actorul Radu Beligan a fost externat in urma cu doua zile, starea sa de sanatate fiind mult mai buna, informeaza Va

Dupa mai bine de doua luni de cand a fost internat in spital, in urma unui traumatism cranio-cerebral si a unei fracturi de coloana, actorul Radu Beligan a fost externat in urma cu doua zile, starea sa de sanatate fiind mult mai buna, informeaza Valentin Calu, purtator de cuvant al spitalului Ellias, citat de Mediafax.

Vestile sunt la fel de bune si pentru regizorul Sergiu Nicolaescu, care a inceput procedurile de recuperare ieri, dupa cea de-a doua interventie chirurgicala pentru un hematom la cap, dar va ramane sub supraveghere medicala continua pana la sfarsitul acestei saptamani. Premiera filmului "Supravietuitorul”, in regia lui Sergiu Nicolaescu, care trebuia sa aiba loc pe data de 1 februarie a.c., a fost amanata pentru data de 11 aprilie, informeaza Rompres.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.