Artistul Tudor Gheorghe a avut parte de o experienta neplacuta in timpul unui spectacol pe care l-a sustinut, marti seara, la Casa de Cultura din Sibiu. Chiar in orasul care a fost anul trecut Capitala Culturala a Europei, maestrului i-au fost pusi
Artistul Tudor Gheorghe a avut parte de o experienta neplacuta in timpul unui spectacol pe care l-a sustinut, marti seara, la Casa de Cultura din Sibiu. Chiar in orasul care a fost anul trecut Capitala Culturala a Europei, maestrului i-au fost pusi la grea incercare nervii de catre organizatorii care au tratat cu neglijenta evenimentul. Mai intai a trebuit sa rabde alaturi de spectatori frigul crancen din sala, iar ulterior, pe finalul reprezentatiei, s-a vazut obligat sa asculte ritmuri house de la cluburile de noapte gazduite in incinta Casei de Cultura. Se pare ca, desi exista o interdictie de a porni muzica inainte sa se incheie spectacolul, administratorii cluburilor respective au ignorat-o si au oferit o avalansa de basi artistului si tuturor celor care venisera sa-l asculte. Mai mult uimit, decat deranjat, Tudor Gheorghe nu si-a pierdut insa simtul umorului si a oprit concertul pentru a dialoga amuzat cu fanii sai. "Sa mearga cineva sa-i intrebe, poate ii deranjam", a glumit maestrul cu publicul sau. Potrivit ziarului "Sibianul", artistul l-a ironizat pe primarul Klaus Johannis, caruia i-a reprosat lipsa de logica. "Deh, eu vin din spate de la cabine, unde e cald de nu poti sa stai, si aici ne tin in frig. Dee, logica nemteasca", a spus Tudor Gheorghe.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.