Prezent la Iasi la manifestarile prilejuite de implinirea a 149 de ani de la Unirea celor doua Principate, presedintele Traian Basescu a fost intampinat de multimea adunata in Piata Centrala cu huiduieli si fluieraturi. Suparat ca i-a fost bruiat di
Prezent la Iasi la manifestarile prilejuite de implinirea a 149 de ani de la Unirea celor doua Principate, presedintele Traian Basescu a fost intampinat de multimea adunata in Piata Centrala cu huiduieli si fluieraturi. Suparat ca i-a fost bruiat discursul, Basescu le-a reprosat oamenilor ca politizeaza "sarbatoarea moldovenilor". Reactia negativa a multimii l-a facut, probabil, sa si gafeze, acesta spunand ca de la Mica Unire s-au implinit 159 de ani, si nu 149, cum este corect. Dupa terminarea ceremoniilor, presedintele si premierul Tariceanu s-au prins in hore separate, alaturi de multimea din piata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.