Compania aeriana TAROM va majora substantial tariful biletelor de avion in perioada urmatoare. Aceasta masura va fi luata din cauza scumpirii barilului de petrol. “Pana acum nu au avut loc cresteri substantiale ale tarifelor, in paralel cu infl
Compania aeriana TAROM va majora substantial tariful biletelor de avion in perioada urmatoare. Aceasta masura va fi luata din cauza scumpirii barilului de petrol. “Pana acum nu au avut loc cresteri substantiale ale tarifelor, in paralel cu influenta pretului petrolului, ci au existat foarte mici retusuri. Acum ar putea avea loc majorari substantiale ale preturilor biletelor de avion”, a declarat Sorin Georgescu, directorul de marketing al TAROM. Majorarile nu vor fi facute in aceasta luna si nici in urmatoarea, pentru ca ianuarie si februarie sunt oricum perioada din an cu cel mai scazut trafic aerian.
“Asteptam celelalte companii aeriene sa-si ajusteze substantial tarifele, in urma evolutiei dramatice a pretului unui baril de petrol. In functie de procentul cu care maresc ei, vom majora si noi preturile biletelor”, a adaugat Georgescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.