Vot. Nemtii au decis ca mijlocasul de la Hamburg si frumoasa lui sotie formeaza perechea cea mai frumoasa a anului 2007 De cand s-a transferat la Hamburg in 2005, publicatiile din Germania nu l-au slabit deloc din ochi pe Rafael Van der Vaart (24 de
Vot. Nemtii au decis ca mijlocasul de la Hamburg si frumoasa lui sotie formeaza perechea cea mai frumoasa a anului 2007 De cand s-a transferat la Hamburg in 2005, publicatiile din Germania nu l-au slabit deloc din ochi pe Rafael Van der Vaart (24 de ani) si a lui consoarta, Sylvie (29 de ani). Simpaticul cuplu a dat pe spate tara lui Goethe cu frumusetea, naturaletea si povestea lor de dragoste. Aprecierea a venit din partea revistei "Gala", care, cu ajutorul voturilor venite de la cititori, a desemnat perechea Van der Vaart ca fiind aleasa anului trecut. Premiul a fost ridicat doar de Sylvie, absenta fotbalistului fiind pusa pe seama unei raceli. "E bolnavior. A luat medicamente si a baut ceai din plin, ca sa se faca bine cat mai repede. E pacat, pentru ca Rafael chiar isi cumparase un costum pentru aceasta gala", l-a scuzat sotia pe internationalul olandez. Blonda a ridicat si premiul oferit de catre publicatie, un lantisor in valoare de 15.000 de euro. Cu aceasta ocazie, Sylvie si-a dat de gol sotul, declarand ca acesta planuieste un al doilea copil. "O sa-i dau si eu o mana de ajutor", a adaugat doamna Van der Vaart. Cei doi au un baietel, Damian Rafael, care va implini doi ani in luna mai.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.