Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost supus unei noi operatii pe creier, miercuri seara, la Spitalul Elias din Capitala, din cauza reaparitiei unui hematom subdural, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala similara, in urma cu doua saptamani. Purt
Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost supus unei noi operatii pe creier, miercuri seara, la Spitalul Elias din Capitala, din cauza reaparitiei unui hematom subdural, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala similara, in urma cu doua saptamani. Purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Valentin Calu, a declarat ca hematomul subdural cronic a aparut acum doua luni, in urma unei cazaturi. Calu a adaugat ca starea clinica a pacientului este stabila, fiind monitorizat de echipa de medici din sectia de terapie intensiva. Nicolaescu a fost supus unei prime interventii chirurgicale in 8 ianuarie, la o zi dupa ce s-a internat in Spitalul Elias din Capitala, din cauza unui hematom la cap, medicii reusind atunci sa ii dreneze hematomul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.