Doua scaune, doua personaje si doi actori. Asa se prezinta, in mare, „Se iubesc“ - primul proiect de teatru profesionist al regizorului Catalin Saizescu, cunoscut pentru productia cinematografica „Milionari de week-end“. Prem
Doua scaune, doua personaje si doi actori. Asa se prezinta, in mare, „Se iubesc“ - primul proiect de teatru profesionist al regizorului Catalin Saizescu, cunoscut pentru productia cinematografica „Milionari de week-end“. Premiera piesei scrise de actorii francezi Pierre Palmade si Muriel Robin, in 1996, a avut loc luni seara, pe scena clubului Spice.

Textul plin de umor sarcastic este pus in scena cu multa pricepere de catre regizor, care renunta la un decor complicat in favoarea expresiei. Piesa este compusa din noua scheciuri care privesc diferite aspecte ale vietii de cuplu. Spectatorul se poate regasi usor in problemele pe care cei doi protagonisti le aduc in prim-plan, de la emotia casatoriei la sofat. Astfel, totul este realist, bogat in detalii si sentimente.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.