La pupitrul stirilor de dimineata de la Realitatea TV, telespectatorii vor putea urmari un cuplu nou de prezentatori - Octavia Negre si Marius Ionita vor prezenta incepand de luni, 28 ianuarie, primele patru jurnale matinale ale zilei: Realitatea de

La pupitrul stirilor de dimineata de la Realitatea TV, telespectatorii vor putea urmari un cuplu nou de prezentatori - Octavia Negre si Marius Ionita vor prezenta incepand de luni, 28 ianuarie, primele patru jurnale matinale ale zilei: Realitatea de la ora 6:00, Realitatea de la ora 7:00, Realitatea de la ora 8:00 si Realitatea de la ora 9:00.

Pana in acest moment, stirile de dimineata de la Realitatea TV au fost prezentate de Letitia Zaharia alaturi de Radu Nechit. Cei doi moderatori vor ramane la pupitrul stirilor, dar a celor din intervalul 10:00-16:00 din fiecare vineri. Telespectatorii o vor mai putea urmari pe Letitia Zaharia si in postura de moderatoare a emisiunii "Adevar sau provocare”, difuzata de Realitatea TV in fiecare sambata de la ora 19:15.

Si in ceea ce priveste weekend-ul apar schimbari. Irina Pivniceru va prezenta stirile din fiecare sambata si duminica in intervalul orar 7:00-11:00. Radu Nechit se va afla la pupitrul stirilor din perioada 12:00-17:00, iar Ioana Molla ii va tine informati pe romani in intervalul 18:00-24:00.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.