Frica. Nevasta lui s-a temut ca va cadea victima furiei lui si doi politisti de frontiera au pazit-o permanent Politistul de frontiera din Calarasi care s-a impuscat in cap din cauza datoriilor spera sa castige la loterie si sa-si rezolve, astfel, t
Frica. Nevasta lui s-a temut ca va cadea victima furiei lui si doi politisti de frontiera au pazit-o permanent Politistul de frontiera din Calarasi care s-a impuscat in cap din cauza datoriilor spera sa castige la loterie si sa-si rezolve, astfel, toate problemele financiare. In acest sens, in torpedoul masinii agentului Nicolae Costache s-au gasit mai multe bilete de loto, unele dintre acestea jucate deja, in vreme ce altele erau doar completate si urmau sa fie inregistrate. Se pare ca ultima duminica, in care potul cel mare a fost reportat, i-a pus capac barbatului inglodat in datorii. Surse apropiate anchetei ne-au spus ca, dupa ce s-a constatat disparitia acestuia de la postul din Chiciu, inarmat cu pistolul din dotare si 12 cartuse, a existat banuiala ca politistul s-a ascuns si ca intentioneaza sa-si ucida sotia. Si asta, pentru ca femeia, asistenta medicala la Sectia Pediatrie a spitalului din Calarasi, nu pierdea nicio ocazie sa-l jigneasca, il ameninta ca va merge la el la serviciu si il va face de ras pe motiv ca nu e in stare sa-si plateasca datoriile. Drept urmare, pana ca trupul lui Costache sa fie gasit de un jandarm, femeia, care a fost in tura de noapte la spital, a fost pazita de doi politisti de frontiera. Nicolae Costache era incadrat pe functia de agent in cadrul Politiei de Frontiera Calarasi, din aprilie 2004, data pana la care a lucrat in cadrul aceleiasi institutii, dar angajat pe baza de contract. Acesta abia revenise la serviciu dupa un concediu de 21 de zile, timp in care ar fi incercat sa-si rezolve o parte dintre necazuri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.