Rusia se vrea, mai nou, salvatoarea planetei. Ministrul rus de finante, Aleksei Kudrin, a propus, la forumul economic mondial de la Davos, „atenuarea crizei creditare mondiale cu ajutorul importantelor rezerve ale Rusiei“, potrivit Izves
Rusia se vrea, mai nou, salvatoarea planetei. Ministrul rus de finante, Aleksei Kudrin, a propus, la forumul economic mondial de la Davos, „atenuarea crizei creditare mondiale cu ajutorul importantelor rezerve ale Rusiei“, potrivit Izvestia. Rusia este „o insula a stabilitatii in marea criza mondiala“, a spus Kudrin. Acesta a adaugat ca interesul fata de Rusia va creste, in conditiile in care economia americana este in pragul recesiunii, iar ritmul cresterii economiei mondiale in scadere. „Investitorii vor continua sa investeasca in tara noastra miliarde de dolari, economia va creste, iar urmarile caderii indicilor bursieri nu vor fi pentru noi atat de tragice“, a mai spus Kudrin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.