Jucatorii de la Manchester United au pus mana pe arme in timpul sederii la Riyadh. Acolo au sustinut un amical cu Al Hilal, trupa lui Cosmin Olaroiu. Wayne Rooney, alaturi de colegul sau Chris Eagles, s-a prins in dansul cutitelor (foto 1), o "speci
Jucatorii de la Manchester United au pus mana pe arme in timpul sederii la Riyadh. Acolo au sustinut un amical cu Al Hilal, trupa lui Cosmin Olaroiu. Wayne Rooney, alaturi de colegul sau Chris Eagles, s-a prins in dansul cutitelor (foto 1), o "specialitate" la palatul Printului Abdullah bin Mosa'ad bin Abdullaziz. Pana si "nobilul" Ferguson a luat sabia de maner, masurand din ochi lungimea ei (foto2). Altii au uitat de caii putere ai masinilor de acasa. Exemplul, Ryan Giggs, care a testat viteza unei camile (foto 3), in timp ce Ronaldo se amuza pe sea-ma unui magar aflat la programul de scos apa (foto 4).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.