Patru copii cu varste cuprinse intre doi si zece ani au fost gasiti infometati, cu degeraturi si bolnavi, intr-o casa din localitatea vasluiana Puiesti, dupa ce au fost abandonati de mama lor. Vecinii familiei Maxim care au constatat ca mama copiilo
Patru copii cu varste cuprinse intre doi si zece ani au fost gasiti infometati, cu degeraturi si bolnavi, intr-o casa din localitatea vasluiana Puiesti, dupa ce au fost abandonati de mama lor. Vecinii familiei Maxim care au constatat ca mama copiilor disparuse de mai bine de o saptamana au alertat autoritatile pentru a interveni si a scoate micutii din mediul respectiv. Astfel, toti cei patru frati, trei fetite si un baietel, au fost preluati, ieri, de Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui si internati la Spitalul de Urgenta din Barlad pentru a beneficia de ingrijiri medicale. Micutii prezentau degeraturi si, mai mult, sunt malnutriti si suspecti de tuberculoza. „Copiii aratau intr-o stare jalnica atunci cand i-am gasit abandonati in casa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.