Fostul premier Adrian Nastase a raspuns ieri la un post de radio, intr-o maniera inedita la una dintre intrebari, folosind expresii precum "beneficii corelative" si "blocaje protectioniste", amestecate cu sintagme ca "v-o tragem acolo in Romania", "r
Fostul premier Adrian Nastase a raspuns ieri la un post de radio, intr-o maniera inedita la una dintre intrebari, folosind expresii precum "beneficii corelative" si "blocaje protectioniste", amestecate cu sintagme ca "v-o tragem acolo in Romania", "raman cu creditul in mana" sau "papagalii de la noi", informeaza Mediafax.
Rugat sa explice de ce reprezentantilor de la Bruxelles nu le pasa de ce se intampla in Romania, Nastase a inceput prin a spune ca decizia de a lua Romania si Bulgaria "inauntru" a fost o decizie strategica, ea fiind legata si de faptul ca cele doua tari intrasera si in NATO si ar fi fost ciudat sa nu fie si in UE. Nastase a explicat ca, daca Romania si Bulgaria nu intrau in UE, ramanea un spatiu neacoperit spre fosta Uniune Sovietica. Potrivit lui Nastase, multe dintre intreprinderile occidentale erau deja in Romania si doreau ca regulile de piata si blocajele protectioniste pe care Romania ar fi putut sa le puna sa nu apara.
"Şi atunci, baietii astia au spus: 'Ba, daca voi nu vreti sa va uitati si la sertarele alea cu bani, foarte bine. Ca noi oricum v-o tragem acolo in Romania, ca v-am trimis Carrefour, Metro, eu stiu ce, va vindem bunuri de larg consum.
Ca trebuie sa platiti la fel ca americanii, care sunt foarte liberi, dar sunt de fapt sclavii bancilor, platesc toata viata si de asta nu au curaj sa isi injure sefii, pentru ca daca ii dau afara de la serviciu raman cu creditul in mana si trebuie sa se sinucida, ca nu mai au ce sa faca, ca daca au luat o nota proasta ca si-au injurat seful nu ii angajeaza nimeni in alta parte", a continuat acesta.
In aceeasi emisiune, Nastase a mai spus ca Basescu doreste "sa-l rada" pe Tariceanu, fara ca acesta sa mai poata fi aparat de Parlament.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.