Directorul Sucursalei Bancpost Romancierilor din Bulevardul Timisoarei, Catalin Robert Pascu, in varsta de 27 de ani, acuzat ca a delapidat suma de 112.000 de euro din casieria unitatii, si-a revenit din coma si este constient. Medicii de la Spitalu
Directorul Sucursalei Bancpost Romancierilor din Bulevardul Timisoarei, Catalin Robert Pascu, in varsta de 27 de ani, acuzat ca a delapidat suma de 112.000 de euro din casieria unitatii, si-a revenit din coma si este constient. Medicii de la Spitalul „Sfantul Pantelimon“ sustin ca Robert Pascu va ramane in continuare la terapie intensiva. Deocamdata, doctorii nu au permis anchetatorilor sa il audieze pe Robert Pascu, pana cand starea de sanatate a pacientului nu se va mai ameliora. Catalin Robert Pascu a incercat, in noaptea de 3 spre 4 ianuarie 2008, sa isi puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul opt al unui bloc de pe strada Foisor numarul 6. Tanarul a ales sa se sinucida fiindca luase din casieria unitatii pe care o conducea 112.000 de euro pe care i-a jucat la cazinou. Pe 3 ianuarie, cand angajatii sucursalei bancare s-au intors la munca, casiera a anuntat ca din seif lipsesc 112.000 de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.