Turism. "Miss Univers 2007" va fi prima clienta a magnatului britanic Planurile miliardarului britanic Richard Branson de a organiza primul zbor comercial in spatiu incep sa se contureze din ce in ce mai clar. De curand, conducatorul companiei Virgi
Turism. "Miss Univers 2007" va fi prima clienta a magnatului britanic Planurile miliardarului britanic Richard Branson de a organiza primul zbor comercial in spatiu incep sa se contureze din ce in ce mai clar. De curand, conducatorul companiei Virgin a dezvaluit, la New York, cum va arata nava spatiala care ii va duce pe primii sase temerari intr-o calatorie de neuitat. Extrem de incantat de realizarea inginerilor sai, in al caror proiect a investit peste 250 de milioane de dolari, Branson a explicat ca in zborul efectiv, planificat pentru luna iunie a anului 2009, vor fi implicate doua vehicule spatiale. Este vorba despre Spaceshiptwo, un aparat de opt locuri (sase pasageri plus doi piloti) si avionul "purtator" White Knight Two, de pe spatele caruia va fi lansat cel dintai. Demersul lui Branson a starnit valva in randul oamenilor cu bani din lumea intreaga, care s-au si ingramadit sa plateasca 200.000 de dolari pentru doua ore de zbor si aproape cinci minute de imponderabilitate. Dupa cum s-a anuntat inca de anul trecut, printre primii pasageri ai lui Branson se va numara si japoneza Riyo Mori, "Miss Univers 2007". Ei i s-ar putea alatura actrita Victoria Principal, Pamela din serialul "Dallas", savantul Stephen Hawking sau printesa Beatrice, nepoata printului Charles.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.