Senegalezul Gueye Mansour si-a propus sa-i innebuneasca pe sefii lui Dinamo si ai lui Poli Timisoara. A semnat cu Dinamo dupa care s-a prezentat la antrenamentele lui Poli timp de o saptamana. Cand trebuia sa ajunga in cantonamentul din Cipru, jucat
Senegalezul Gueye Mansour si-a propus sa-i innebuneasca pe sefii lui Dinamo si ai lui Poli Timisoara. A semnat cu Dinamo dupa care s-a prezentat la antrenamentele lui Poli timp de o saptamana. Cand trebuia sa ajunga in cantonamentul din Cipru, jucatorul l-a anuntat pe Cristi Borcea ca are o oferta din vest si ca doreseste ca Dinamo sa-l vanda. Ieri a declarat ca nu vrea sub nicio forma sa se transfere la Dinamo, desi patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, i-a transmis jucatorului ca nu va mai fi primit sa se pregateasca pe stadionul Dan Paltinisanu. „Nu vreau sa aud de Dinamo si nici nu vreau sa comentez prea multe acum. Prefer sa nu vorbesc nici de Dinamo si nici de alte oferte“, a declarat Mansour.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.