Cazul lui Adrian Gorun, ex-secretarul general din Ministerul Educatiei, analizat de ziarul nostru, trebuie privit ca pe un model miselesc prin care poate fi inlaturat un om dintr-o functie de inalt functionar public. Despre fostul demnitar, comentar
Cazul lui Adrian Gorun, ex-secretarul general din Ministerul Educatiei, analizat de ziarul nostru, trebuie privit ca pe un model miselesc prin care poate fi inlaturat un om dintr-o functie de inalt functionar public. Despre fostul demnitar, comentariile unora si altora dovedesc, nu stim cat de motivat, o patima iesita din comun. Ceea ce ne inspaimanta insa este faptul ca nimeni nu vede modalitatea prin care a fost marginalizat un om, indiferent daca este vorba de Adrian Gorun sau de altul, daca a fost bun sau rau, daca a fost simpatic sau nu. Asadar, am asistat la un spectacol de destituire mai mult decat penibil, mai mult decat politic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.