Ne scoate din sarite tevatura cu intretinerea. Dezbateri televizate, tot felul de anlize si anchete, grafice etc. Dar cand te duci la casierie tot iti arde buzunarul. Pai ce facem, oameni buni, ne-am pus repartitoare chiar degeaba? Ne enerveaza

Ne scoate din sarite tevatura cu intretinerea. Dezbateri televizate, tot felul de anlize si anchete, grafice etc. Dar cand te duci la casierie tot iti arde buzunarul. Pai ce facem, oameni buni, ne-am pus repartitoare chiar degeaba?
Ne enerveaza isteria asta a nemtilor privind inchiderea fabricii Nokia de la Bochum si deschiderea unui punct de lucru langa Cluj. Pentru aceasta initiativa sunt foarte porniti impotriva finlandezilor. Dar cand nemtii de la Siemens au luat hotararea sa deschida o fabrica la Sibiu si sa o inchida pe cea de la Passau, nu s-a gasit nici un conational de-al lor care sa le scoata ochii pentru faptul ca arunca banii si locurile de munca peste granita.
Ne enerveaza ca renumitul semafor din intersectia Moghioros a inceput sa functioneze regulat dupa mai bine de trei saptamani de chin.
Ne enerveaza senatorii si deputatii care primesc indemnizatie pentru a-si plati chiriile de lux in Bucuresti, dar acestia detin apartamente sau case in Capitala sau in imprejurimi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.