Dorinta. Impresionat de atasamentul suporterilor giulesteni, fosta glorie a Stiintei spune ca regreta si acum ca n-a evoluat, "macar doua sezoane", pentru visinii Managerul sportiv al Universitatii Craiova, Ilie Balaci, este fan convins al galeriei
Dorinta. Impresionat de atasamentul suporterilor giulesteni, fosta glorie a Stiintei spune ca regreta si acum ca n-a evoluat, "macar doua sezoane", pentru visinii Managerul sportiv al Universitatii Craiova, Ilie Balaci, este fan convins al galeriei rapidiste. "Sunt de departe cei mai civilizati si cei mai atasati de echipa. Sunt, intr-adevar, niste suporteri adevarati. Ma uitam si acum, la meciurile pe care le-au jucat acasa, ca nouazeci de minute cantau si isi sustineau favoritii, iar apoi, dupa fluierul de final, scandau impotriva lui Copos. Astia sunt adevaratii suporteri, care nu incep sa fluiere echipa pentru ca sunt nemultumiti de patron sau de presedinte", a spus "Minunea Blonda". "Va spun sincer ca regret si acum ca nu am jucat la Rapid, macar spre finalul carierei. As fi devenit idolul lor, Podul Grant ar fi fost al meu dupa doar cateva meciuri. Nici nu va dati seama cat de mult conteaza pentru un fotbalist sa aiba publicul aproape, iar fanii rapidisti merita tot respectul pentru felul in care isi sustin echipa", a punctat Ilie Balaci.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.