Cotidianul "ABC Sevilla" scrie ca stelistul a declarat ca si-ar dori sa joace la Betis, grupare care este interesata de achizitionarea sa. "Sunt dispus sa ma transfer la Betis. Oficial, nu mi s-a spus nimic, asa ca prefer sa nu-mi fac iluzii. Nu depi
Cotidianul "ABC Sevilla" scrie ca stelistul a declarat ca si-ar dori sa joace la Betis, grupare care este interesata de achizitionarea sa. "Sunt dispus sa ma transfer la Betis. Oficial, nu mi s-a spus nimic, asa ca prefer sa nu-mi fac iluzii. Nu depinde de mine, de aceea sunt in asteptare. Singurul lucru pe care pot sa-l spun este ca vreau sa joc la Betis, nu am nici o indoiala in acest sens, aceasta fiind o mare sansa pentru mine", a spus fundasul de la Steaua.
I. Rada a mai adaugat ca stie situatia echipei din Sevilla. "Stiu ca Betis a remizat cu Huelva in ultimul meci si ca este intr-o situatie complicata. Zapata, portarul nostru, m-a invatat cate ceva in spaniola. Urmaresc de multi ani Primera Division, iar de Betis stiu ca acum niste ani a jucat acolo romanul Filipescu. In urma cu cateva luni am jucat la Sevilla cu Steaua. Am pierdut cu 1-2 cu FC Sevilla", a spus I. Rada. Managerul sportiv din Ghencea, Adrian Ilie, a declarat pentru "Onda Cero" ca I. Rada indeplineste toate conditiile pentru a juca in Spania. "Prin intermediul unui impresar, am aflat ca Betis este interesata de jucator", a spus Ad. Ilie. Betis Sevilla s-a interesat de situatia fundasului stelist Ionut Rada, aflat aproape de un transfer la clubul andaluz, in timpul stagiului de pregatire pe care Steaua l-a efectuat la Oliva Nova, in perioada 9-19 ianuarie, informeaza cotidianul "As". Conform sursei citate, impresarul Jorge Vazquez, un apropiat al gruparii spaniole, l-a urmarit pe I. Rada in cantonamentul de la Oliva, interesandu-se de situatia contractuala a acestuia. "Diario de Sevilla" a scris ca antrenorul Marius Lacatus si managerul sportiv Adrian Ilie au confirmat deja interesul gruparii spaniole pentru I. Rada, in timp ce "Estadio Deportivo" scrie ca "Betis il doreste pe gigantul de 1,90". Lacatus a declarat pentru un post de radio din Spania ca fundasul ar fi avantajat de un transfer la alta echipa si a apreciat ca el s-ar adapta cu usurinta in fotbalul spaniol, informeaza site-ul "Betisweb.com". Potrivit sursei citate, Lacatus a declarat pentru postul "Punto Radio Sevilla", ca daca cei de la Betis il doresc pe I. Rada ar trebui sa se grabeasca pentru ca pana la finalul perioadei de transferuri mai este doar o saptamana. De asemenea, managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a confirmat ca I. Rada este "foarte interesat" sa joace in Spania. "Este posibil sa discutam cu Betis pentru a negocia. Ar fi spre binele jucatorului si al clubului. I. Rada a jucat pana acum si a facut-o bine, insa plecarea lui ar fi o sansa pentru un alt fundas central sa intre sa joace. Transferul sau ar fi bun si pentru club, si pentru viitorul jucatorului. I. Rada s-ar adapta cu usurinta in fotbalul spaniol. Este puternic in duelurile aeriene, are un bun joc de cap si la marcaj. Este un jucator foarte puternic, insa nu are prea multa viteza", a comentat Lacatus. I. Rada ar putea ajunge la Betis Sevilla dupa ce pentru el si-a manifestat interesul si clubul cecen Terek Groznii, care evolueaza in prima liga din Rusia. "Betis ar trebui sa pluseze peste oferta de la Terek", a spus Ad. Ilie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.