Astazi aveti multiple calitati artistice, dar ele nu sunt exprimate intr-o maniera coerenta. Vi se pare ca ceilalti incearca sa intre in spatiul dumneavoastra intim, sa va agreseze, sa afle lucruri care in mod normal ar fi strict confidentiale. Aveti o tendinta, ce trebuie recunoscuta si combatuta de a va descuraja cu usurinta. La baza motivatiei dumneavoastra sta nazuinta de aafirmare si de autorealizare, ce provoaca preferinte si dorinte extrem de puternice. Spiritul inovator, combativ improvizeaza cu rapiditate si este mentinut in laerta de o mare rapiditate. Aveti o manie a contrazicerii si accesele de revolta inlocuiesc adesea o atitudine spirituala cu accente ironice sau antipatie declarata. Lipsa stimularilor intelectuale poate antrena nervozitate si iritabilitate. Fiti atenti la cuvinte nechibzuite, la actiuni pripite care va pot compromite succesul! Se poate dezvolta viclenia si dispretul anumitor persoane cu care intrati in contact, de aceea important este sa nu luati in seama micile ironii si rautati. Spiritul practic nazuieste spre autoevaluare si autonomie materiala, de aceea s-ar putea sa va lansati in actiuni diverse.

Berbec
Astazi predomina preocuparile serioase, va pregatiti pentru examene, si veti iesi din incurcatura exact in momentul in care situatia pare disperata. Puteti face o calatorie care va oboseste foarte mult in interes profesional. Sunteti deschisi si orientati spre exterior, va doriti foarte mult sa va refaceti relatiile de prietenie, sa nu existe nicio persoana pe care s-o fi uitat. In dragoste, nu va doriti decat sa fiti lasati in pace pentru a savura in liniste toate trairile si starile pe care le aveti. Luati initiativa, incercati sa va duceti partenerul intr-o excursie exotica!

Taur
Zi favorabila artelor, mai ales din punct de vedere comercial. Sunteti capabili sa apreciati arta si frumusetea, mai ales din dorinta de a va reconfirma simtul estetic. Conteaza numai ceea ce vedeti, nu va lasati indus in eroare de actiuni desarte!
Exista o tendinta de a iesi din cercul stramt al intamplarilor de zi cu zi prin tot felul de preocupari extravagante, excentrice. Aveti puterea de a prevedea evenimentele, de a sti exact ceea ce va urma. Va preocupa sa va dezvoltati aceste calitati, sa stiti lucruri care altora le sunt straine.

Gemeni
Sunteti foarte emotivi si sensibili, va panicati din orice, va este teama sa nu-i suparati prea rau pe ceilalti. Monotonia reprezinta singurul lucru neplacut astazi, pe care il evitati cu promptitudine. Sunteti in cautarea unor senzatii care sa va incite, care sa va trezeasca interesul. Se manifesta un spirit altruist si pozitiv care castiga increderea si cooperarea celorlalti. Pe langa onestitate aveti puterea de a judeca in mod corect orice situatie oricat de intortochiata ar fi la prima vedere. Exista interese comune cu o persoana de sex opus.

Rac
In dragoste, va simtiti oarecum singuri si neintelesi. Acest lucru nu are neaparat legatura cu partenerul de viata, ci dimpotriva este o stare pe care o induceti singuri si care va da multa bataie de cap. Ati putea sa nu mai percepeti informatiile primite de la ceilalti ca pe o jignire, ci sa va directionati cu multa claritate sentimentele! Puterea de concentrare si cea de organizare merg mana in mana. Vi se cere sa apreciati o persoana care in mod normal va era indiferenta si care s-ar putea sa lucreze cu dumneavoastra.

Leu
O persoana versatila si duala va invadeaza spatiul, va strica buna dispozitie si nu stiti ce sa faceti ca sa contracarati aceste energii. Reprezentarile imaginatiei si dorintele primeaza asupra inteligentei. Va autoevaluati partenerii de afaceri la un nivel inalt care nu are nicio legatura cu realitatea.