Trucuri. Vedetele au dezvaluit ca recurg la tot felul de solutii ca sa aiba o silueta de invidiat Frumoasa Heidi Klum reuseste sa se mentina in forma consumand cate o lingurita de otet inainte de fiecare masa. Celebrul fotomodel german sustine ca ot
Trucuri. Vedetele au dezvaluit ca recurg la tot felul de solutii ca sa aiba o silueta de invidiat Frumoasa Heidi Klum reuseste sa se mentina in forma consumand cate o lingurita de otet inainte de fiecare masa. Celebrul fotomodel german sustine ca otetul inainte de masa scade glicemia si nivelul de zahar din sange, ceea ce o face sa se sature mai repede si cu mai putina mancare. "Este reteta mea de ani de zile si nu am dat gres cu aceasta metoda. Stiu clar ca, daca nu uit sa beau otet, nu am nicio grija in privinta siluetei", a afirmat Klum. Victoria Beckham bea, in acelasi scop, ceai negru Pu Erh, care reduce colesterolul si ajuta in diete. Desi Victoria este convinsa de efectele miraculoase ale ceaiului negru pentru silueta, expertii nutritionisti o contrazic, ei recomandand ceaiul verde, care ajuta la arderea rapida a grasimilor. Aceeasi dieta, acelasi barbat Jennifer Aniston si Angelina Jolie nu il au in comun doar pe Brad Pitt, ci si pasiunea pentru sushi, mancarea lor favorita, despre care amandoua sustin cu tarie ca le ajuta sa-si pastreze siluetele de invidiat. Potrivit nutritionistiilor, sushi este mancarea ideala pentru mentinerea in forma fiindca are un continut redus de calorii, o valoare nutritiva mare si multe vitamine, iar algele de mare ajuta la scaderea colesterolului. Mai mult, orezul din sushi este gatit cu otet care il face si mai satios, avand totusi putine calorii. Secretul frumusetii fara batranete a lui Sharon Stone este, dupa cum chiar ea declara, sucul de prune. "Nu exista zi in care sa nu consum suc de prune, pentru ca specialistii mi-au spus ca aceasta nu numai ca face bine la silueta, dar ajuta si la digestie si previne imbatranirea prematura", a declarat actrita. Sucul de prune este preferat si de cantareata Mariah Carey, care se mentine in forma consumand doar fructe si legume de culoare mov.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.