GreenForest a raportat pentru anul trecut afaceri de peste patru milioane de euro si vizeaza o crestere de circa 25% pentru 2008, au declarat reprezentantii companiei, citati de NewsIn. "Cifra de afaceri a companiei a depasit anul trecut pragul de pa
GreenForest a raportat pentru anul trecut afaceri de peste patru milioane de euro si vizeaza o crestere de circa 25% pentru 2008, au declarat reprezentantii companiei, citati de NewsIn. "Cifra de afaceri a companiei a depasit anul trecut pragul de patru milioane de euro, ceea ce reprezinta o crestere cu 20% fata de anul 2006. Sursele de crestere au fost in special vanzarile din zona de vest a tarii si evolutia pozitiva a exportului, in 2007 fiind in executie mobilier pentru doua vase de croaziera", a declarat directorul de marketing al companiei, Sebastian Capotescu. Potrivit reprezentantilor firmei timisorene, obiectivul GreenForest pentru 2008 este realizarea unei cifre de afaceri de cinci milioane de euro, iar cel mai important factor de care depinde evolutia vanzarilor in 2008 il reprezinta dinamica investitiilor straine, clientii-tinta fiind companiile multinationale si in special investitiile productive de tip greenfield. "In 2008 vor continua investitiile pentru cresterea capacitatii de productie, pentru cercetarea si dezvoltarea de produs si marirea fortei de vanzare. Un obiectiv important de investitii pentru 2008 este reprezentat de implementarea unei aplicatii informatice integrate de tip ERP. Valoarea investitiilor planificate a fi realizate in 2008 se ridica la 1,2 milioane de euro", a adaugat Capotescu. Compania romaneasca producatoare de mobilier s-a lansat pe piata in anul 1992, iar portofoliul de produse al marcii GreenForest este compus din mobilier de birou, mobilier hotelier, mobilier scolar, dar si produse destinate dotarilor industriale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.