Estima Finance avea la sfarsitul lui 2007 un volum al creditelor de 368 milioane lei, datorita incheierii unor noi parteneriate cu comerciantii, a declarat directorul general firmei, Ştefan Coroianu. Directorul companiei explica si motivul: "Ne-am i
Estima Finance avea la sfarsitul lui 2007 un volum al creditelor de 368 milioane lei, datorita incheierii unor noi parteneriate cu comerciantii, a declarat directorul general firmei, Ştefan Coroianu. Directorul companiei explica si motivul: "Ne-am implicat in construirea de noi parteneriate cu comerciantii, precum si in diversificarea gamei de produse oferite clientilor si am realizat investitii majore in sistemele de procesare si in eficientizarea procedurilor de analiza si aprobare". Estima Finance estimeaza ca, la sfarsitul lui 2008, soldul creditelor acordate se va ridica la 590 milioane lei datorita noii politici adoptate: "Ne vom concentra actiunile spre o diversificare rapida a tuturor liniilor de produse, fie ele credite de consum, carduri sau credite de nevoi personale, precum si spre dezvoltarea canalelor de distributie".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.