Parintii unui elev de clasa a VII-a din satul Coroisanmartin, judetul Mures, l-au reclamat pe profesorul de matematica Mihaita Raicu (foto) ca le-a batut, de mai multe ori, copilul, in timpul orelor de curs. Profesorul nu a negat faptul ca mai aplic
Parintii unui elev de clasa a VII-a din satul Coroisanmartin, judetul Mures, l-au reclamat pe profesorul de matematica Mihaita Raicu (foto) ca le-a batut, de mai multe ori, copilul, in timpul orelor de curs. Profesorul nu a negat faptul ca mai aplica, uneori, corectii corporale elevilor, insa s-a scuzat prin aceea ca tupeul pustilor trece adesea granita obrazniciei. „Nu l-am lovit pe copil. Nu se poate spune ca l-am batut. L-am tras doar un pic de urechi. Asa, si ce mare lucru?“, a replicat Mihaita Raicu. Colegii acestuia i-au luat apararea, invocand si ei lipsa de educatie si de buna-cuviinta ale elevilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.