Vestea ca Pancu va semna cu Steaua a avut pentru Mircea Rednic acelasi efect ca stire ca in Uzbekistan un melc a cazut de pe o frunza si si-a fracturat un ochi. George Copos a auzit ca prin somn de lovitura pregatita de verii Becali si tot ce a facu
Vestea ca Pancu va semna cu Steaua a avut pentru Mircea Rednic acelasi efect ca stire ca in Uzbekistan un melc a cazut de pe o frunza si si-a fracturat un ochi. George Copos a auzit ca prin somn de lovitura pregatita de verii Becali si tot ce a facut a fost sa ingane un discurs patetic de genul Pancu este spiritul Rapidului, nu are cum sa se duca la Steaua. Singurii care au suferit cu adevarat si au incercat sa impiedice mutarea au fost suporterii. Gigi Corsicanu a sarit din fotoliu si a mobilizat cativa fani adevarati, care s-au intalnit cu “Pancone” si au reusit sa il convinga sa nu se duca in Ghencea. Au fost cateva ore in care cei care au privit la televizor fara sa fie microbisti ar fi putut crede ca presedintele Rapidului este Corsicanu. Numai el a aparut “pe sticla” dand declaratii despre cazul Pancu, numai el a anuntat in ziare ca se va asista la o rasturnare a situatiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.