Doi detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova condamnati pentru omor si-au oficiat, ieri, casatoria. Alaturi de proaspetii insurateii au fost cativa colegi de celula. Dupa oficierea casatoriei, mirii au avut voie sa stea impreuna doua ore in sala de vizita. Singurul avantaj pe care il au cei doi detinuti in urma casatoriei este acela ca se pot intalni o data pe saptamana in sala de vizite.

Iubirea s-a dovedit ca nu tine cont de nimic, nici chiar daca esti lipsit de libertate. Doi detinuti de la PMS Craiova, condamnati pentru omor si-au oficiat, ieri, casatoria chiar in incinta penitenciarului. Cicilia Vane, de 45 de ani, si Iulian Musat, de 45 de ani, si-au spus “da” in fata ofiterului de stare civila. Martori la acest eveniment frumos au fost cativa colegi de celula. Conducerea penitenciarului a decis sa faca un cadou mirilor si le-a oferit celor doi doua ore in sala de vizita. Mai mult decat atat, acestia se vor putea vedea o data pe saptamana si vor petrece o ora impreuna in sala de vizita.

Intre cei doi a fost dragoste la prima vedere
Cicilia Vane si Iulian Musat s-au cunoscut in urma cu sapte luni in sala de vizita a penitenciarului. “Fiecare dintre noi avea in vizita pe cineva din familie. Atunci l-am vazut si a fost dragoste la prima vedere. Am stat de vorba atunci si cu timpul am devenit foarte apropiati”, isi aminteste detinuta.