Liber din nou. Fostul presedinte argentinian a decis sa se separe de sotia sa, Regina frumusetii din 1987, dupa ce aceasta l-a inselat Ex-presedintele argentinian Carlos Menem si sotia sa, fosta "Miss Univers" Cecilia Bolocco, vor incepe in februari
Liber din nou. Fostul presedinte argentinian a decis sa se separe de sotia sa, Regina frumusetii din 1987, dupa ce aceasta l-a inselat Ex-presedintele argentinian Carlos Menem si sotia sa, fosta "Miss Univers" Cecilia Bolocco, vor incepe in februarie procedura de divort. Cei doi, care se despart dupa sapte ani de mariaj, au cazut de acord sa puna capat relatiei. "Carlos si Cecilia au stabilit toate detaliile pentru ca divortul sa se desfasoare fara probleme si cat mai rapid. Menem a fost chiar de acord ca fiul lor, Maximo, in varsta de patru ani, sa ramana in custodia sotiei, in Chile", a declarat avocatul fostului lider de la Buenos Aires, Pedro Baldi. Carlos si Cecilia s-au casatorit in mai 2001, in Argentina. Separati de doi ani In vara anului trecut, Carlos Menem si Cecilia Bolocco au fost implicati intr-un scandal care a facut mare valva. Fosta "Miss Univers 1987" a fost surprinsa de paparazzi pe o plaja din Miami, in ipostaze extrem de compromitatoare, goala si giugiulindu-se cu un om de afaceri italian, Luciano Marocchino. Dupa publicarea fotografiilor care demonstrau infidelitatea Ceciliei, Menem a marturisit ca el si sotia lui traiau separati deja de doi ani si ca relatia lor era doar una care sa pastreze aparentele unui cuplu perfect. Menem, in varsta de 77 de ani si presedinte intre 1989 si 1999, locuieste in prezent in Argentina, incercand sa-si relanseze cariera politica, dupa ce a pierdut alegerile pentru postul de guvernator al provinciei La Rioja, anul trecut. Bolocco, in varsta de 42 de ani, s-a mutat in tara natala, Chile, unde este moderator TV.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.