"Subsemnatul Popescu T. Nicolae, domiciliat in satul Jugureni, com. Jugureni nr. 38 A - Prahova, sunt parat intr-o actiune civila avand ca obiect 'granituire si revendicare>>, reclamanta fiind vecina mea Jenix Dragomir.

In anul 2000 am cumparat o casa batraneasca, iar in februarie 2003 am incheiat la notar contractul de vanzare-cumparare cu fostul proprietar, acesta fiind ruda cu Dragomir Jenix.

In 2006 am fost dat in judecata, vecina mea sustinand ca am intrat abuziv pe terenul ei cu 6 metri. Procesul-verbal de punere in posesie a doamnei Dragomir, eliberat de Primaria Jugureni, il contest pentru faptul ca a fost emis in timp ce noi ne judecam. Conform acestuia Dragomir detine 380 mp, cand in realitate, conform actelor pe care le am, rezulta ca are 300 mp."

Scrie si tu la "Cetateanul"!
Suntem siguri ca si tu ai trecut prin ceva asemanator! Acum ai ocazia ca toata lumea sa stie prin ce ai trecut. Scrie si tu la "Cetateanul"! la adresa cetateanul@jurnalul.ro sau pe adresa Piata Presei Libere, nr. 1, Corp D, etaj 8, Sector 1, Bucuresti, pentru "Cetateanul"