Planuri. Cei doi tineri ucisi urmau sa se casatoreasca in cursul acestui an O femeie si un barbat de nationalitate romana au fost executati in stil mafiot, in cursul noptii de miercuri spre joi, cu 11 focuri de arma, pe o strada din Torino. Tanara,
Planuri. Cei doi tineri ucisi urmau sa se casatoreasca in cursul acestui an O femeie si un barbat de nationalitate romana au fost executati in stil mafiot, in cursul noptii de miercuri spre joi, cu 11 focuri de arma, pe o strada din Torino. Tanara, Ramona Gabriela Nicoara, avea 22 de ani si era din Barlad, iar barbatul, Valerica Dascalu, era orginar din Roman si avea 37 de ani. Cadavrele celor doi au fost gasite de politisti in jurul orei 09.30, ora Romaniei, insa crima s-a produs in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 00.30, la numarul 3 al strazii Lima din Torino. Din primele cercetari, se pare ca asasinatul a fost comis de un cetatean albanez, care a fugit de la fata locului cu un autoturism Fiat Bravo, iar anchetatorii italieni cred ca a fost vorba de reglare de conturi intre proxeneti. La fata locului au fost gasite 15 tuburi de arma semiautomata, iar din corpul femeii au fost extrase cinci gloante, in timp ce din al barbatului, sase. Ramona Nicoara plecase in Italia in urma cu sapte ani, impreuna cu mama si doi frati ai sai, si urma sa se intoarca la Barlad in vara acestui an, cand, potrivit rudelor din tara, urma sa se casatoreasca cu iubitul sau din Roman, ucis si el la Torino.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.