Politia britanica a eliberat, joi, mai multi copii romani rapiti de o retea de traficanti din Romania si obligati sa cerseasca sau sa fure in Marea Britanie, relateaza The Daily Mail. Potrivit cotidianului britanic, sute de politisti au lansat raidu
Politia britanica a eliberat, joi, mai multi copii romani rapiti de o retea de traficanti din Romania si obligati sa cerseasca sau sa fure in Marea Britanie, relateaza The Daily Mail. Potrivit cotidianului britanic, sute de politisti au lansat raiduri simultane in mai multe case din Londra, unde au gasit pana la zece copii intr-o locuinta, traficul lor valorand in jur de un miliard de lire sterline pe an. Ofiterii au arestat mai mult de 20 de suspecti in timpul operatiunii. Patru anchetatori romani au participat la operatiunea coordonata de departamentul de infractiuni de la Westminster.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.