In loc sa se mai intalneasca prin cimitire, paduri sau te miri ce locuri intunecoase, satanistii din Romania au decis sa aleaga calea moderna de comunicare, a internetului. Un site dedicat propovaduirii satanismului in Romania a adunat aproape 250.0
In loc sa se mai intalneasca prin cimitire, paduri sau te miri ce locuri intunecoase, satanistii din Romania au decis sa aleaga calea moderna de comunicare, a internetului. Un site dedicat propovaduirii satanismului in Romania a adunat aproape 250.000 de inregistrari intr-un timp de cateva luni de zile. „biserica satanista“ este primul site satanist din Romania care are ca punct principal prezentarea intregii teorii despre satanismul modern. Administratia site-ului promoveaza satanismul modern in Romania si doreste ca toti cei care au de completat ceva sau pentru informatii in scopuri personale sa viziteze acest site. Persoanele care doresc sa „dovedeasca /arate/ prezinte/ converteasca /etc. sistemul lor de credinte nu sunt acceptate“, continua administratia site-ului. Satanistii „moderni“ promit adevarul: „Orice metoda de promovare a satanismului in Romania nu trebuie vazuta ca o ilegalitate, ci ca pe un fapt, fapt care arata evolutia omului in bine, om satul de atata ignoranta si minciuna“, incercand astfel sa atraga o masa cat mai mare de oameni nemultumiti de conditiile proprii de trai, sau satui de minciuna s i coruptia generalizate de la noi din tara.

Nu chiar oricine poate deveni, insa, asa usor, dracusor on-line. Cei care doresc sa se inscrie pe site trebuie sa indeplineasca macar cateva conditii. In primul rand, utilizatorul trebuie sa aiba peste 18 ani si sa fie in deplinatatea facultatilor mintale, dupa cum solicita administratorii site-ului. Apoi, „persoana ce viziteaza acest site trebuie sa nu caute scapare de problemele vietii. Satanismul nu va aduce bani si nu va salveaza de cretini!... Utilizatorul trebuie sa inteleaga ca noi nu organizam intalniri cu satanistii (poate vor exista exceptii), slujbe in paduri sau alte evenimente la care visati“. La finalul paginii de intrare aflam si scopul infiintarii acestui site: „Utilizatorul trebuie sa inteleaga ca suntem o comunitate on-line, care isi propune sa promoveze teoria satanista moderna“.

Poezii sinistre
Curiosii care decid sa intre pe site au ce citi! Mai intai exista o expunere a formelor de satanism si istoriei acestuia. Destul de lunga si cu o palida incercare de a demonstra eruditia autorilor in domeniu, expunerea seamana intrucatva cu manifestele partidelor atunci cand candideaza la alegeri. Chintesenta ar fi ca satanismul modern, on-line, promoveaza istetimea individului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.