Pentru liderul PRM, C.V. Tudor, loviturile se tin lant: in zilele urmatoare, organizatia de tineret a partidului va trece, partial sau in bloc, la PSD. Pe ordinea de zi a viitoarei sedinte a conducerii Tineretului Social Democrat, care va avea loc,
Pentru liderul PRM, C.V. Tudor, loviturile se tin lant: in zilele urmatoare, organizatia de tineret a partidului va trece, partial sau in bloc, la PSD. Pe ordinea de zi a viitoarei sedinte a conducerii Tineretului Social Democrat, care va avea loc, cel mai probabil, la finele acestei saptamani, figureaza deja, oficial, aprobarea inscrierii junilor peremisti in organizatia condusa de Nicu Banicioiu. La loc de cinste intre cei care se vor transfera la PSD se numara, din informatiile noastre, si Andrei Iucinu, fiul ziaristului Dumitru Tinu, ales acum un an in fruntea Miscarii Studentesti a PRM. Reamintim ca liderul organizatiei de tineret a PRM, deputatul Lia Vasilescu, s-a inscris acum cateva saptamani in PSD, demisia sa fiind una dintre multele plecari de langa Vadim ale unora dintre cei mai apropiati colaboratori ai sai. Un imbold decisiv acestor demisii l-a dat, se pare, rezultatul alegerilor europarlamentare, care au plasat PRM, pentru prima oara, sub pragul electoral.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.