A doua infrangere a dinamovistilor in turneul din Cipru i-au redus simtitor sansele lui Cornel Talnar de a continua pe banca tehnica a “cainilor”. Daca la instalarea cuplului Talnar - Dinu jucatorii nu au avut nimic de comentat, acum in
A doua infrangere a dinamovistilor in turneul din Cipru i-au redus simtitor sansele lui Cornel Talnar de a continua pe banca tehnica a “cainilor”. Daca la instalarea cuplului Talnar - Dinu jucatorii nu au avut nimic de comentat, acum in vestiar au aparut murmure in legatura cu metodele conducerii tehnice bicefale. Nici Cristi Borcea nu este foarte incantat, dar cum pista Razvan Lucescu pare inoperabila, momentan nu are o alta varianta de rezerva. Cei mai suparati sunt suporterii dinamovisti, care il mitraliaza fara mila pe “Tantar”. Declaratia acestuia cum ca este convins ca echipa isi va reveni in curand i-a iritat pe fani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.