Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat ieri ca numele formatiunii a fost ales, in timpul negocierilor, pentru a nu crea confuzie in randul alegatorilor, insa el se va transforma in Partidul Popular, dupa ce va fi incheiat acest ciclu electo
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat ieri ca numele formatiunii a fost ales, in timpul negocierilor, pentru a nu crea confuzie in randul alegatorilor, insa el se va transforma in Partidul Popular, dupa ce va fi incheiat acest ciclu electoral. Stoica a spus ca denumirea partidului a facut obiectul negocierilor intre PD si PLD, existand varianta denumirii de “popular” de la sfarsitul anului trecut. Potrivit NewsIn, decizia privind contopirea celor doua nume ale partidelor componente a fost luata “din considerente tactice, electorale”, pentru a nu crea o confuzie in randul alegatorilor. “Ne-am promis ca PD-L se va denumi Partidul Popular”, a spus fostul ministru al justitiei, la dezbaterea “Valorile si principiile dreptei romanesti”, organizata de Centrul pentru Analiza si Dezvoltare Institutionala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.