Ghionea si Radoi sunt OK
Nigerianul Dino Eze, peruanul Andres Mendoza si columbianul Jose Moreno au efectuat ieri dimineata primul antrenament alaturi de noii lor colegi de la Steaua. Elevii lui Marius Lacatus au participat, in prima parte a sesiunii de pregatire, la antrenamente de forta in sala, urmate de alergari pe terenul central. La sedinta de pregatire au participat si Ghionea si Radoi (foto), a caror stare de sanatate este normala dupa ce ambii fotbalisti au acuzat usoare accidentari cu o zi inainte, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ghencea (totusi, Radoi a fost supus unor investigatii medicale, reiesind ca are o contractura musculara, care il obliga la doua zile de pauza). Columbianul Dayro Moreno, sosit marti seara, a efectuat vizita medicala si se va alatura echipei incepand cu urmatoarele antrenamente. (MIG)
Armenteros ramane la Sevilla B
Mijlocasul argentinian legitimat la Sevilla Atletico si dorit de Steaua a declarat ca se simte onorat de interesul gruparii "ros-albastre", dar ca a decis sa ramana la clubul andaluz cel putin pana in vara, cand ii expira imprumutul de la Independiente, informeaza "Marca". "Este o mandrie ca o echipa precum Steaua si-a indreptat atentia asupra mea, dar imi place aici si vreau sa-mi duc la capat cele sase luni care mi-au mai ramas in calitate de jucator imprumutat. Dorinta mea este sa raman la Sevilla. Sunt imprumutat pentru un an, mai am sase luni, pana in iunie. Sevilla are optiune de cumparare si sper sa o exercite. Sunt multumit, joc mult, asta este un lucru bun. Cred ca pot sa dau mai mult", a spus Armenteros. "Sevilla a decis ca el sa ramana la echipa a doua, pentru a decide apoi asupra continuitatii sale. Jucatorul nu a primit inca o oferta de a continua la Sevilla, dar este posibil ca acest lucru sa se produca in vara", a scris "Marca". (M.G.)
Oferte pentru stelisti
Desi parea compromis la un moment dat, transferul lui Lovin la Malaga a revenit in actualitate. Spaniolii au oferit 1.000.000 de euro, insa plateau la parafarea actelor doar 100.000 de euro, iar restul de bani in transe, propunere refuzata acum o saptamana de Steaua. Impresarul Dumitru Tudor a declarat ieri ca, de data aceasta, cele doua cluburi au ajuns deja la o intelegere, astfel ca Lovin ar putea deveni in cateva zile jucatorul gruparii din Segunda Divsion. Altfel, Valeriu Argaseala, presedintele CA al clubului, a fost deja in Germania, unde s-a inteles cu sefii lui Kaiserslautern pentru transferul lui V. Iacob. Nemtii urmeaza sa plateasca o suma de aproape 1.000.000 de euro, atacantului findu-i pregatit un salariu anual de 300.000 de euro. In ceea ce-l priveste pe I. Rada, acesta are deja pe masa o oferta de la Terek Groznii. Oferta a fost confirmata de Arcadie Zaporojeanu, impresar din Moldova care are mai multe colaborari in spatiul ex-sovietic, dar si de Adrian Ilie. Rada refuza insa sa-si dea acordul, asteptand sa vada si ofertele de la Betis si Le Mans. (MIG)