Desi se afla in randul marilor companii de top si de renume din Romania, „Antibiotice“ SA Iasi ia serios in calcul concedierea a 100 de angajati. Deocamdata, acest plan privind reducerea schemei de personal este in stadiul de proiect si
Desi se afla in randul marilor companii de top si de renume din Romania, „Antibiotice“ SA Iasi ia serios in calcul concedierea a 100 de angajati. Deocamdata, acest plan privind reducerea schemei de personal este in stadiul de proiect si urmeaza sa fie oficializat dupa discutii si negocieri cu sindicatul. „Decizia a fost luata de conducerea combinatului, dar inca nu am avut consultari oficiale. Desigur, este punctul dumnealor de vedere si acest plan este definitivat, s-a stabilit chiar si o oferta privind acordarea de salarii compensatorii unor angajati care ar urma sa fie disponibilizati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.