O eleva din Focsani a fost sfasiata de cainii maidanezi chiar in curtea Spitalului Judetean „Sfåntul Pantelimon“. Roxana D. sustine ca a fost muscata de mai multe patrupede si, desi a tipat dupa ajutor, nimeni nu a intervenit. &bdq
O eleva din Focsani a fost sfasiata de cainii maidanezi chiar in curtea Spitalului Judetean „Sfåntul Pantelimon“. Roxana D. sustine ca a fost muscata de mai multe patrupede si, desi a tipat dupa ajutor, nimeni nu a intervenit. „Am trecut prin curtea spitalului, deoarece doream sa merg la scoala. Am ajuns in zona unde este centrala, iar acolo erau cativa caini. Am trecut linistita pe langa caini, moment in care o asistenta din spate a tipat la ei. In acel moment ei au inceput sa latre si s-au repezit la mine. Au tabarat toti pe mine, cred ca erau in jur de opt. Nu am mai putut sa fac nimic, doar am tipat. Nu a sarit nimeni sa ma ajute. Dupa ce m-au muscat de ambele picioare, au venit cativa muncitori de la spital si mi-au zis sa ma duc la UPU sa fac un vaccin“, a declarat Roxana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.