Plecarea lui Cristian Tudor Popescu de la conducerea cotidianului Gandul a atras dupa sine o serie de schimbari in redactia ziarului.

Cu toate ca bursa zvonurilor da ca plauzibila o relansare a publicatiei in viitorul apropiat, vorbin

Plecarea lui Cristian Tudor Popescu de la conducerea cotidianului Gandul a atras dupa sine o serie de schimbari in redactia ziarului.

Cu toate ca bursa zvonurilor da ca plauzibila o relansare a publicatiei in viitorul apropiat, vorbindu-se despre trecerea sa, exclusiv, la varianta online, reprezentantii PubliMedia International - compania care detine actionariatul majoritar al Gandul in proportie de 68% - infirma informatiile. "In momentul de fata nu se intentioneaza o relansare a ziarului", ne-a declarat Maria Apostol, directorul de comunicare al MediaPro.

Apostol a confirmat, in schimb, ca seful sectiei Politic de la Stirile Pro TV - Claudiu Pandaru - este proaspat membru al redactiei Gandul, acesta ocupand pozitia de redactor-sef adjunct de dezvoltare si imagine. De asemenea, s-a marit si numarul senior-editorilor ai cotidianului, alaturi de numele lui Cristian Tudor Popescu fiind si cele ale Leliei Munteanu, Rodica Ciobanu si Cristina Modreanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.