Seful Politei Zlatna este cercetat de catre Parchetul de pe långa Curtea de Apel Alba Iulia, dupa ce a fost acuzat de viceprimarul Alexandru Olalau ca l-ar fi lovit si amenintat in data de 13 ianuarie a.c. Intr-o sesizare adresata Prefecturii
Seful Politei Zlatna este cercetat de catre Parchetul de pe långa Curtea de Apel Alba Iulia, dupa ce a fost acuzat de viceprimarul Alexandru Olalau ca l-ar fi lovit si amenintat in data de 13 ianuarie a.c. Intr-o sesizare adresata Prefecturii Alba, viceprimarul a declarat ca subcomisarul Radu Tomuta l-a imbråncit, incercånd sa-l arunce de pe un pod, dupa care l-a lovit cu pumnul si l-a fugarit, timp in care il ameninta.

Contactat telefonic, viceprimarul ne-a declarat ca a asteptat o reactie a Prefecturii, dar, pentru ca nu a primit nici un raspuns, a facut public incidentul. Conform celor spuse de Olalau, duminica 13 ianuarie, in jurul orei 18.35, a fost anuntat de producerea unui accident auto in satul Patrangeni (care apartine de Zlatna). In urma accidentului, a fost rupta o teava de gaz, motiv pentru care, in calitatea sa de reprezentant al protectiei civile, s-a deplasat la fata locului. Viceprimarul a spus ca si-a parcat autoturismul la circa 50 de metri de locul accidentului, cu avariile pornite, pentru a avertiza alti conducatori de existenta accidentului. La scurt timp dupa el ar fi ajuns si comandantul Politiei Zlatna, Radu Tomuta. Acesta a purtat o scurta discutie cu cei doi agenti aflati la fata locului, dupa care acestia au venit la Olalau si i-au cerut sa-si mute masina. Viceprimarul a decis sa plece acasa, pentru ca muncitorii de la gaz incepusera sa repare defectiunea.

In drum spre masina, s-a intalnit cu Radu Tomuta pe un pod. „M-a lovit cu umarul ca sa ma impinga in rau, iar eu am strigat: 'Ce ai mai, Radule, iti dai seama ce faci?>> si am fugit spre masina“, ne-a declarat Olalau. El ne-a mai spus ca politistul l-a lovit cu pumnul si ca l-a urmarit circa 10 metri, timp in care l-a amenintat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.