APRECIERE. Noua veterani de razboi nonagenari si centenari au primit ieri de la primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, diplome de excelenta, in semn de apreciere pentru eroismul de care au dat dovada in timpul celui de-al doilea razboi mondial

16:42 - SANCTIUNE
UMANITAR. Un nou-nascut a fost transportat ieri cu un avion militar, de la Oradea la Bucuresti, pentru a fi operat de medici.
DISCIPLINAR. Sectia pentru judecatori a CSM a sanctionat ieri un magistrat care si-a redactat cu intarziere hotararile pe care le-a dat.

16:47 - ACCIDENT DE TREN
FETESTI. O femeie de 71 de ani si nepotul ei de 8 ani au murit, ieri dupa-amiaza, dupa ce au fost loviti de trenul personal Constanta-Bucuresti, in zona fostei fabrici de paine din orasul ialomitean Fetesti, cei doi neasigurandu-se la trecerea de cale ferata, transmite Mediafax.
DEJ. Directorul unei asociatii de vanatoare din Dej este urmarit penal pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca a cerut bani de la un alt barbat, cercetat pentru braconaj, pentru "a-l ajuta" sa scape doar cu o amenda. Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj continua cercetarile.

Citeste si:

GUVERN - Pensiile veteranilor, indexate cu 4,5%
Indemnizatiile persoanelor persecutate politic in perioada regimului comunist, precum si cele alocate veteranilor si vaduvelor de razboi, dar si pensiile acordate invalizilor si accidentatilor de razboi au fost indexate cu 4,5%, a decis ieri Guvernul. Numarul total al celor care beneficiaza de aceste venituri se ridica la circa 355.000 de persoane.

BRAILA - Copil injunghiat de un adolescent
Un copil de 13 ani din judetul Braila a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost injunghiat de un consatean cu doar trei ani mai mare, cu care se certase din cauza unor jocuri mecanice. "Minorul a fost transportat si internat la spital pentru ingrijiri medicale, prezentand diagnosticul plaga injunghiata hemitorace drept, leziune care i-a pus viata in primejdie", se arata intr-un comunicat al IJP Braila. (N. Butnaru)