Incercand sa evite un nou conflict, Mircea Rednic s-a aratat incantat de transferul lui Daniel Pancu in Giulesti, chiar daca transferul s-a facut peste capul sau. „Sigur e un castig. Altfel nu l-as fi dorit la echipa. Pancu este un jucator foa
Incercand sa evite un nou conflict, Mircea Rednic s-a aratat incantat de transferul lui Daniel Pancu in Giulesti, chiar daca transferul s-a facut peste capul sau. „Sigur e un castig. Altfel nu l-as fi dorit la echipa. Pancu este un jucator foarte bun, care ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele. Este o sansa si pentru el, sunt convins ca are ambitia sa isi demonstreze din nou valoarea. Ma gandesc ca isi doreste sa prinda si lotul pentru Euro, fiindca sunt convins ca Pancu e un jucator care merita mai mult. Este pariul meu. Am vorbit cu el la telefon si in aceasta seara il astept aici, in cantonament.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.